Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Caractérisation de la virulence d'une souche de Vibrio aestuarianus, pathogène de l'huître Crassostrea gigas ArchiMer
Labreuche, Yannick.
In France. shellfish production is a traditional. well-established industry. mainly based upon commercial farming of the Pacifie oyster. Crassostrea gigas. Since the 1980's, annual mass mortalities of C. gigas have been reported during summer. Several studies on this subject have demonstrated that these mortality outbreaks resulted from complex interactions between the physiologieal andJor genetic status of the oysters. environmental factors, and one or more infectious agents, among which are bacteria of the genus Vibrio.
Tipo: Text Palavras-chave: Huître; Crassostrea gigas; Bactéries; Vibrio aestuarlanus; Pathogénicité; Produits extracellulaires; Métalloprotéase; Hémocytes; Interactions hôte/pathogène; Oyster; Crassostrea gigas; Bacteria; Vibrio aestuarianus; Pathogenicity; Extracellular products; Metalloprotease; Hemocytes; Host/pathogen interactions.
Ano: 2006 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/00034/14561/11859.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional